Pau Casals, 2. Bellreguard (Valencia)

96 280 58 74

Events realitzats per Safrà Safor

EVENTS REALITZATS PER SAFRÀ SAFOR

Festes de la Verge del Loreto

Safrà Safor de nou aquest any, es va encarregar de servir el càtering privat organitzat per la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Loreto , durant la festivitat de la mateixa.

Festes de Palma - Vi d'Honor

Durant les passades Festes de Palma , Safrà Safor es va encarregar de servir un " Vi d'honor" que tradicionalment s'ofereix als veïns de la localitat.

Festes de Xeresa - Vi d'honor

Safrà Safor es va encarregar del servir el càtering de l'esdeveniment i de la decoració, atenent als desitjos dels organitzadors.

Festes de Beniopa 2015 - "Merengada"

El passat juliol es va celebrar en honor a Sant Lluís , les " Festes de Beniopa 2015" . Amb una extraordinària afluència de públic, un any més , la " Merengada " servida per Safrà Safor , va ser un autèntic èxit. Moltes gràcies a tots els participants.

Celebració mitjà Any Moro: Catering per a 200 persones

Ens encarreguem de l'organització i disposició de les taules, cadires, estovalles, fundes de les cadires, servei de taula amb cristalleria i decoració amb centres de flors a les taules.

Comunió: Catering per a 150 persones

Ens encarreguem de l'organització i disposició de les taules, cadires per a l'esdeveniment amb fundes, estovalles, servei de taula amb cristalleria. També ens encarreguem de la decoració, de les carpes i pèrgoles, decoració floral per a les taules i decoració amb globus. >br> I per descomptat no podia faltar el pastís de comunió especialment dissenyada amb ninots (noi i noia), un pastís diferent per a un esdeveniment especial.